SGK İL MÜDÜRÜ BAL’DAN İSTİŞARE TOPLANTISI DEĞERLENDİRMESİ

SGK İL MÜDÜRÜ BAL’DAN İSTİŞARE TOPLANTISI DEĞERLENDİRMESİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hatay İl Müdürü Hamit Bal, İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Eylül-2024 ayı Merkez Müdürlükleri istişare toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantının gündeminde, Hatay’daki sosyal güvenlik hizmetlerinin iyileştirilmesi ve vatandaşların beklentilerine en iyi şekilde yanıt verilmesi için alınacak kararlar ele alındı.

Müdür Bal, toplantıda özellikle Hatay’da yaşanan depremin ardından alınan tedbirlerin ve yapılan düzenlemelerin değerlendirildiğini belirtti.

REKLAM ALANI

Deprem nedeniyle SGK bildirim ve prim ödemelerinin 30 Kasım 2024 tarihine kadar ertelendiğini hatırlatan Bal, “Bu süreçte vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için her türlü kolaylığı sağlamaya özen gösteriyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesi dolayısıyla yapılan ve yapılacak çalışmaların da değerlendirildiğini belirten Hamit Bal, “2024 Emekliler Yılı kapsamında Türkiye Yüzyılı’nın emektarları olan kıymetli emeklilerimiz için yaşam kalitelerini artırmak amacıyla çeşitli projeler üzerinde çalışıyoruz. Sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar birçok konuda yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında geniş kapsamlı bir değerlendirme yaptık” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca, SGK’nın tasarruf tedbirleri çerçevesinde yapılacak olan yenilikler ve hizmet iyileştirme çalışmaları da masaya yatırıldı. Hatay İl Müdürlüğü olarak, hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha etkin bir şekilde hizmet sunabilmek adına tüm personelin özveriyle çalıştığını ifade eden Bal, “SGK olarak, vatandaşlarımızın sosyal güvenlik hizmetlerinden en verimli şekilde yararlanabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz,” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.