YARDIM TIRI ELAZIĞ İÇİN YOLA ÇIKTI

YARDIM TIRI ELAZIĞ İÇİN YOLA ÇIKTI

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından, depremin yaraları ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde sarılmaya devam ederken, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları ile başlatılan yardım kampanyası ile toplanan yardımlar AFAD koordinasyonunda depremzedelere ulaştırılmak üzere Makine İkmal Tesisi önünden yola çıktı.

Elazığ’a uğurlanan bir tır dolusu kuru bakliyat, bebek bezi, bebek maması, battaniye, yorgan, kıyafet, ayakkabı gibi yardım malzemeleri bölge halkına ulaştırılmak üzere dualarla uğurlandı.Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, bu tür afetlerin bir daha yaşanmamasını temenni etti.Başkan Yılmaz, ” Değerli hemşehrilerime duyarlılıkları için çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte büyük Türk Milletiyiz. Yaşanan en küçük afet neticesinde bile, kötü günlerde bir araya gelmeyi başarabilen bir milletiz. Cenab-ı Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Sabriye Güçlü, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ve daire müdürlerinin yer aldığı uğurlamada Antakya Belediyesi Yardım Tırı dualar eşliğinde Elazığ’a ulaşmak üzere yola çıktı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.