BAŞKAN YALÇIN: EKİPLERİMİZ SAHADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

BAŞKAN YALÇIN: EKİPLERİMİZ SAHADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçede yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ” ilçemizde aşırı yağış sebebiyle meydana gelen sel ve su baskınlarında, Afet Eylem Planı kapsamında ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürdü.

Yayladağı Belediyesi’ne bağlı ekiplerin, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) İtfaiyesi ve HBB-HATSU saha ekipleri ile koordineli bir şekilde yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirten Yalçın, “Belediye personellerimiz ile HBB ekiplerinin aktif çalışmaları sayesinde su baskınına maruz kalan evler, konteyner kentlerde meydana gelen baskınlar, deforme olan yollar ve çöken istinat duvarları için program dahilinde gerekli müdahalelere başlanmıştır” dedi.

REKLAM ALANI

Başkan Yalçın, vatandaşları mevsim şartlarının getirebileceği olumsuzluklara karşı da uyardı. Sağanak yağışların devam edebileceğine dikkat çekerek, sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara karşı tüm vatandaşların tedbirli olmalarını rica etti.

Ayrıca, olası acil durumlar için belediye ekiplerinin 7 gün 24 saat görev başında olduğunu vurgulayan Yalçın, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk durumunda 0 501 326 31 30 numaralı Whatsapp İhbar Hattı üzerinden belediyeye ulaşabileceklerini belirtti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.