VOLKAN DEMİREL HATAY’I YALNIZ BIRAKMIYOR

VOLKAN DEMİREL HATAY’I YALNIZ BIRAKMIYOR

Teknik Direktör İsmail Kartal anlaşması öncesinde adının geçtiği Fenerbahçe hakkında konuşan Volkan Demirel, “Hatay’ın bana çok daha fazla ihtiyacı var” dedi.

TRT Spor’a takımını ve şehrin durumunu aktaran Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel açıklamasında; “Zor bir süreçten geçiyoruz. Süreç devam ediyor. Orada yaşananları çok fazla anlatmak istemiyorum. Her zaman hatırlayacağız. Kaybettiğimiz arkadaşlarımız var. Hala hatırladıkça kelimeleri ağzımdan çıkarmakta zorlanıyorum. Hayat bir şekilde devam edecek, hayata bir yerden tutunmaya çalışacağız. O bölgedeki insanlar için her şeyi yapmayı kafaya koydum. 3 aylık süreçte en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Tek gayem, tek düşüncem buradaki insanlarla birlikte hayata dönüş, bir umut olmak. Bunu başarmak için elimden geleni yapacağım.” dedi.

“3 aydır kendim ve ekibim adına çalışıyoruz”
Teknik direktör sözlerinin devamında; “3 aydır gerçekten kendi adıma ve ekibim adına çalışıyoruz. Şu ana kadar olan transferlerin bir hikayesi var. Hepsini yerinde izledik. Şu anda bütün yapılan transferler, bütün yapılan organizasyonlar ekibimle birlikte benimle birlikte yapılan işler. Yanlışımız olacaktır ama yanlıştan çok doğruyu yapacağımızı düşünüyorum çünkü emek, çalışma var. Şu anda gelen transferlere ödeme yapmadan buraya getirmeye çalıştık. İnşallah takımımız kazanmaya başladıkça, biz de yolumuza emin adımlarla ilerlemeye çalışacağız.” açıklamasında bulundu.

“Bana daha fazla ihtiyacı olan taraf Hatay”
Volkan Demirel; “İsmail Hoca geldi, hayırlı olsun. Kendisini çok seviyorum. Fenerbahçe’nin efsanesi. Geçmiş artık bitti. Benim adım geçti, geçmedi, bitti. Ben ilk günden beri Hatay’ın yanında olmak istediğimi dile getirdim. Fenerbahçe benim evim ama şu anda daha fazla ihtiyacı olan taraf Hatay. Hatay için elimden ne geliyorsa vermeye hazırım. Hatay adına iyi şeyler yapmaya çalışacağım.” sözlerini sarfetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.