Meşale Gazetesi

MHP’DEN ADIM ADIM 2023 TOPLANTISI

MHP’DEN ADIM ADIM 2023 TOPLANTISI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) “Adım Adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma” toplantısı Antakya, Altınözü’nde ve Yayladağı ilçelerinde yapıldı.

Antakya’da Meclis Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu üyesi Serdal Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, MHP Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan, Kumlu İlçe Başkanı Mustafa Çamlıbel, Samandağ İlçe Başkanı Hikmet Külahlı, Hassa İlçe Başkanı Seydi Öztürk, Kamusen Başkanı Hayri Şahin, Türkav Başkanı Mehmet Delioğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Antakya İlçe Partisi Mehmet Kanlı, mahalle muhtarları ile çok sayıda partili katıldı.

BULUT: SON HEDEF MHP’DİR

MHP Hatay Milletvekili Tokat Milletvekili Yücel Bulut yaptığı konuşmada, Türkiye’yi kuşatma arzusunda olanlara dikkat çekerek, “Bir yanda Türk Silahlı Kuvvetlerini bir baştan bir başa işgal girişiminde bulunanlar, emniyet ve yargı teşkilatımızı bir baştan bir başa ele geçirenler son hedef olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ni gördüler. Çünkü küresel sistemin taşeronluğunu yapanlar ve küresel sistem adına sizin inanç ve değerlerinizi sonsuza dek ilgi çekmek, için boşaltmak ve Anadolu’yu bir işgal girişimine hazırlamak için görevlendirilmiş bu çete şunu çok iyi biliyor. Tarihi tecrübelere sahip olduğum üzere eğer Türk milliyetçiler ve Ülkücüler ortadan kaldırılmazlarsa, bu başarıyı değiştiremezlerse, dönüştürülmezlerse, secde ettirilmezlerse emperyalizmin emelleri doğrultusunda elverişli hale getirilmezlerse hiçbir kuvvet artık işgal edemeyecektir” ifadelerini kullandı.

KANLI: SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı da yaptığı konuşmada, “Bizler üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Varlığını milletin bekasına ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne adayan tarihin üzerimize yüklediği görevlerle bekamıza karşı tehditleri bertaraf edecek başta partimizin ve Cumhur ittifakımızın kutlu misyonuyla aşkla ve şevkle anlatmaya devam edeceğiz. Ankara merkezli bağımsız bir dış politika ile başta şehrimizi yakından ilgilendiren Ortadoğu olmak üzere Türk dünyası ve dünya ile birlikte söz sahibi olacak şekilde hayata geçirecek. Batılı merkezlere bağımlılığını son verecek adımlar atarak içeriden ve dışarıdan gelecek yıldırmalara ve saldırmalara karşı daima hazır olacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölgesinde güç sahibi olmasını küresel meselelerde söz sahibi olmasını sindiremeyen günümüzde gayet olduğu gibi farklı isimlerle fakat aydı hedeflerle karşımıza çıkmaktadırlar. Ülkemizin ve yaşadığımız şehrin çıkarlarını günlük siyasete alet etmeden milli meselelerdeki duruşumuz her zaman aynı olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle dünyada ve bölgemizde yaşanan olağanüstü durumlar dahil istikrarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

YAYLADAĞI’NDA TOPLANTIYA YOĞUN İLGİ

MHP’nin Yayladağı’nda gerçekleştirdiği toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu üyesi Serdal Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, MHP Yayladağı ilçe teşkilatı ve partililer katıldı. Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın katıldığı programla ilgili yaptığı açıklamada; “MHP Genel Merkezi tarafından düzenlenen MHP İlçe Başkanlığı tarafından Yayladağı Kültür Merkezi’mizde organize edilen Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısına katılım gösterdik. Programın ilçemizde gerçekleşmesinden dolayı MHP ailesine teşekkür ediyorum” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.