YAPARSA BAŞKAN İBRAHİM NACİ “YAPAR”

YAPARSA BAŞKAN İBRAHİM NACİ “YAPAR”

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, deprem felaketi ile yerle bir olan kenti ayağa kaldırmak adına canla başla çalışıyor.

Tek umudu olan vatandaşların memnuniyetini sağlamak adına mesai mevhumu dinlemeksizin çalıştıklarını kaydeden Başkan Yapar, tek bir vatandaş dahi istese o isteğin derhal yerine getirileceğini kaydetti.

VATANDAŞIMIZIN İSTEĞİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNE

REKLAM ALANI

Kentin normale dönmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını kaydeden Yapar, “Vatandaşlarımızın bu kentte kalmaları, göçü önlemek adına sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kentimizde dünyanın en büyük iyileştirme çalışması sürdürülüyor. Biz de üzerimize düşen çalışmaları vatandaşımızın memnuniyeti esasına göre yapıyoruz. İnşallah bu şehri eski güzel günlerine yeniden kavuşturacağız. O zamana dek vatandaşımızın isteği başımızın üstünedir” ifadelerini kullandı.

Başkan Yapar’dan istediği hizmeti anında yerine getirilen vatandaş, Belediye Başkanı Yapar ve ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.