MEHMET KANLI: “SEVDAMIZ ANTAKYA”

MEHMET KANLI: “SEVDAMIZ ANTAKYA”

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya Belediyesi meclis üyesi adayı Mehmet Kanlı, seçim çalışmaları kapsamında Sevdamız Antakya diyerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aksoy ile birlikte vatandaşlarla yoğun ilgi gören Kanlı: “Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, hemşehrilerimizle Antakya’nın geleceği hakkında sohbet ettik. Sevdamız Antakya için.” dedi.

ANTAKYA’NIN GELECEĞİNİ KONUŞTUK

Mehmet Kanlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Antakya Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Aksoy ile birlikte Narlıca Mahallesi’nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, hemşehrilerimizle Antakya’nın geleceği hakkında sohbet ettik. Narlıca Mahallesi’nde bizleri sevgiyle karşılayan ve bu güzel buluşmaya vesile olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Gönül veren tüm sevenlerimiz ve dostlarımıza teşekkür ederiz. Sevdamız Hatay için.  Sevdamız Antakya için” dedi.

“DR. AKSOY İLE YOL YÜRÜDÜĞÜM İÇİN GURUR DUYUYORUM”

Antakya Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kanlı, katıldığı açık hava toplantısında CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’un terör örgütü PKK’nın yoğun olduğu dönemlerde yaptığı görev nedeniyle bir kez daha gurur duyduğunu belirtti.  Geçtiğimiz günlerde 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde mahalle muhtarlığı ziyaret programında vatandaşlarla bir araya gelen Antakya Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kanlı, vatandaşlara projelerini anlattığı bir ortamda Güneydoğu’da emekli özel harekatçı ile birlikte görev yapan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’la yol yürüdüğü için gurur duyduğunu belirtti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.