YÖRESEL YEREL TATLAR YENİ MEKÂNDA

YÖRESEL YEREL TATLAR YENİ MEKÂNDA

HANÇER USTA YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADI

Antakya’nın ünlü lezzet duraklarından biri olan Hançer Usta, uzun yıllardır hizmet verdiği pasajın yıkılması sebebiyle, tarihi Orta Kahve’de yeni yerinde misafirlerini ağırlamaya başladı. Tarihi Uzun Çarşı’da yapılan yenileme çalışmaları kapsamında gerçekleşen bu taşınma, Hançer Usta’nın lezzet tutkunları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Meyan şerbeti, haytalı, limon dondurma ve şalgam gibi yerel tatlarla marka haline gelen Hançer Usta, kısa mesafedeki yeni adresinde aynı özenle hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle şehrin mimari dokusunu yansıtan tarihi Orta Kahve’nin atmosferi, müşterilerin beğenisini topluyor. Misafirler, eşsiz lezzetlerin tadını çıkarırken tarihi mekanın otantik yapısında fotoğraf çekmeyi de ihmal etmiyorlar.

REKLAM ALANI

Hançer Usta, hem eski müdavimlerini hem de yeni misafirlerini bu nostaljik atmosferde unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Uzun yıllardır hizmet verdikleri işyerlerine zorunlu bir biçimde veda etmek zorunda kaldıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Mehmet Gündüz yaptığı açıklamasında:” 37  yıldır faaliyet gösterdiğim  Atadan kalma mesleğim  olan Meyan Kökü şerbetinin yanı sıra Şalğam,Haytalı ve Limon dondurma sunumumuzu Tarihi Uzun Çarşı’da yapılan yenileme çalışmaları nedeni ile artık yine tarihi bir mekan olan Uzun Çarşının Orta Kahvesinde gerçekleştireceğiz.Burası mimari dokusu ile tam bir eski Antakya yapısı.Gelenmüşterilerimiz yeni mekanımıza ilk girdikleri anda hayranlıklarını gizleyememektedirler.Eskiişyerimize 10 metre mesafede olan bu mekanda tüm müşterilerimizi ağırlamaktan büyük keyif alacağız.Ben ve ailem hiç ara vermeksizin görevimizin başındayız.Sunduğumuz muhteşem lezzetlerimiz yine aynı kalitede müşterilerimizin hizmetindedir.Sadece uzun çarşımız değil tüm memleketimizin bir an evvel ayağa kalması en büyük temennimizdir.

Bronşit, mide ülseri, soğuk algınlığı, öksürük, egzama, prostat kanseri, hepatit, artrit gibi iltihabi hastalıklar ve karın ağrılarında spazm çözücü gibi çok faydası bulunan Meyan Kökü Şerbetimiz ve  yine bir çok faydası olan Şalğamımız ile Haytalı ve Limon Dondurma lezzetlerimiz için herkesi Tarihi Uzun Çarşının Orta Kahvesine bekliyoruz.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.