ATATÜRK CADDESİ’NİN BİTMEK BİLMEYEN ÇİLESİ

ATATÜRK CADDESİ’NİN BİTMEK BİLMEYEN ÇİLESİ

ATATÜRK CADDESİ’NİN BİTMEK BİLMEYEN ÇİLESİ

Antakya’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 gün trafiğe kapatılması, Kentin trafiğini alt üst etti. HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın plansız ve programsız çalışmalarının kurbanı olan cadde esnafı isyan etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi,kış günü başlatmış olduğu
bilinçsiz çalışmalarından dolayı Cumhuriyet Caddesi ve Fatih Caddesi gibi bir çok ana arterde trafik yoğunluğu hat safhaya çıktı. Caddenin trafiğe kapatılacağını sosyal medya üzerinden duyuran Hatay Büyükşehir Beledi-yesi, Atatürk caddesini trafiğe kapatmasıyla trafiği alt üst etti. Cadde esnafı duruma her ne kadar tepkisi-ni gösterse de çalışmaların önüne geçemedi. Düzensiz çalışmalardan bıktığını ifade eden Cadde esnafı ‘’ HBB Başkanı Lütfü Savaş bir türlü caddeyi düzene sokamadı. Her gün yeni bir çalışma sesleri ile güne başlıyoruz. Şimdi yapılan çalışmaların ardından trafiğe açılacak olan Caddemizi göreceksiniz ki birkaç hafta sonra tekrar kazılacak. Atatürk Caddesi HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın Tek mi Çift mi uygulamasının kurbanı oldu. Önceleri cıvıl cıvıl bir caddemiz vardı ilk önce caddemizin görüntüsünü sağlayan palmiye ağaçlarımız sökülerek caddenin faturası palmiye ağaçlarına kesildi.
Caddemiz eski hareketliliğini kaybetti önceleri caddemizde boş dükkan bulamaz iken şimdiler de neredeyse tüm dükkanların kepenklerin de satılık veya kiralık yazısı görünmektedir’’diyerek HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın iş bilmezliğini gözler önüne serdi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.