BAŞKAN YALÇIN’DAN BAŞKENT ÇIKARMASI

BAŞKAN YALÇIN’DAN BAŞKENT ÇIKARMASI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye kazandırmayı planladığı hizmetlerin takibi için gittiği Ankara’da AK Parti Hatay Milletvekillerini ziyaret etti. Başkan Yalçın ziyaretler kapsamında AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Av. Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan ile görüştü. Yayladağı’nı modern bir kent haline getirme adına takip ettiği projeleri milletvekillerine aktaran Başkan Yalçın, ayrıca ilçede usulsüz olarak işlem yapan beton firmalarına karşı verdiği mücadeleyi de iletti. Milletvekilleri, Başkan Yalçın’a mücadelesinde destek sözü verdi.

HER ŞEY YAYLADAĞI İÇİN

Yayladağı’na kazandırmayı planladığı hizmetler için Ankara’da bulunan Başkan Yalçın, gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Yayladağı’mızı modern bir kent haline getirme yolunda Ankara’da çalmadık kapı bırakmıyoruz.

REKLAM ALANI

AK Parti Hatay Milletvekillerimiz Av. Adem Yeşildal, Av. Abdulkadir Özel ve Kemal Karahan ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde hizmetlerimize tam destek sözü aldık. Kendilerine teşekkür ediyor, ilçemize yeni müjdeler ile döneceğimizin müjdesini veriyorum. Her şey Yayladağı için” şeklinde konuştu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.