HATAYLILAR HİZMET ADAMINA SAHİP ÇIKTI:“ABDULLAH AKDAŞ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

HATAYLILAR HİZMET ADAMINA SAHİP ÇIKTI:“ABDULLAH AKDAŞ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Hataylı vatandaşlar, 6 Şubat deprem felaketinden bu yana kenti sahiplenen Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş’a sahip çıkarak; “Abdullah Akdaş kırmızı çizgimizdir” ifadelerinde bulundular.

Depremde en büyük hasarı alan kent olan Antakya’da ateşten gömleği giyerek göreve gönüllü olarak gelen ve kenti zor gününde kaderine terk etmeyen örnek isimlerin başında gelen Akdaş’ın çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade eden vatandaşlar, kente çivi dahi çakan kim varsa başlarının üzerinde taşıyacaklarını ifade ettiler. Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın Hatay’ı ayağa kaldırma sürecine en büyük katkıyı verenlerden Abdullah Akdaş’ın meyve veren ağaç taşlanır misali eleştirilmesini kabullenemeyeceklerini belirten vatandaşlar, kimsenin devlet yöneticilerine bu kadar kolay çamur atamayacağını söylediler.

“ANTAKYA AKDAŞ OLMADAN ESKİ GÜCÜNE KAVUŞAMAZ”

REKLAM ALANI

Antakya’yı bin yıllık kültürün izinde yeniden inşa eden anlayışın son temsilcisi olan Abdullah Akdaş’ın Antakya için olmazsa olmaz bir konuma sahip olduğunun altını çizen vatandaşlar, Antakya’nın Kaymakam Abdullah Akdaş olmadan eski gücüne kavuşamayacağını ve hizmetlerin kesintiye uğrayacağını belirttiler.

Akdaş’a tüm vatandaşların bu zorlu süreçte sahip çıkması gerektiğini belirten vatandaşlar, dünyanın en büyük iyileştirme operasyonunun tepe noktasındaki isimlerden olan Akdaş’ın Antakya’ya uzun süre hizmet vermeye devam etmesi gerektiğini belirttiler. Antakya’yı enkazdan çıkartarak modern binalara kavuşturan Akdaş’ın kendileri için kırmızı çizgi olduğunu belirten vatandaşlar, Akdaş’ın sonuna dek yanında olduklarını da ifadelerine eklediler.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.