VALİ DOĞAN ARSUZ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ DOĞAN ARSUZ İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Millet Vekilleri Abdülkadir Özel, Suzan Şahin ve beraberindeki heyet ile birlikte Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinde gerçekleştirdiği toplantı sonrasında, bir dizi ziyarette bulundu.

Madenli Su Sporları Merkezi ve Yat Limanı’nın da İskenderun ile Arsuz İlçelerimizde ticari balıkçılık yapan vatandaşlarımızla bir araya gelen Vali Doğan, geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle, bölgede bu tür afetler sonrası bir hasar yaşanmamasına için alınabilecek önlemlere yönelik istişareler de bulundu.  Ardından ilimiz turizmine önemli katkılar sağlayacak ve turistik destinasyon noktalarından biri olacak olan Madenli Yat Limanı ve Su Sporları  Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Doğan, çalışmalarla ilgi bilgi aldı. Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezinde yapılan incelemeler ve toplantı sonrasında Vali Doğan, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Ardından Arsuz İlçemize yapılacak olan Devlet Hastanesi için tahsis edilen alan ve yine Arsuz İlçemize yapılacak camii inşaatı alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerde Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Suzan Şahin, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.