BAŞKAN DÖNER’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DÖNER’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, muhtarların kamu yönetimi ve demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurguladı.

Döner, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapı muhtarlıklarımızdır; dolayısıyla demokrasi zincirinin ilk halkasını muhtarlarımız oluşturmaktadır. Muhtarlarımız, çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir. Aynı zamanda görev yaptıkları mahallelerde devletimizin en temel temsilcileri konumunda olan muhtarlarımız, bulundukları yerlerde devletimizin gözü ve kulağıdır.”

Alihan Döner, açıklamasını tüm muhtarlara başarı dilekleriyle sonlandırarak, “Tüm muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, günlerini tebrik ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.