EĞİTİM FAALİYETLERİ SEKTEYE UĞRAMADAN DEVAM ETMESİ KAÇINILMAZ

EĞİTİM FAALİYETLERİ SEKTEYE UĞRAMADAN DEVAM ETMESİ KAÇINILMAZ

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının Başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

2023-2024 eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun diyen Başkan Deli, “Geçmişimizdeki günlerimize tekrar kavuşmak için eğitim-öğretim faaliyetlerimizin sekteye uğramadan devam etmesi kaçınılmazdır.” Dedi.

Başkan Deli mesajında şu ifadelere yer verdi “Bugün başlayacak olan 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılının tüm eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Depremin izlerinin silinmeye başladığı bugünlerde, artık eğitim öğretim faaliyetlerimiz dün olduğu gibi bugün de cefakar eğitim neferlerimizle devam edecektir. Öğretmenlerimizin barınma sorunları hallolmaya başlamış ve bir kaç gün içerisinde tamamen hallolmuş olacaktır. Ufak tefek problemlerimiz de sıkıntıya ve zorluğa düşmeden en kısa süre içerisinde bitmiş olacaktır inşallah.

Geçmişimizdeki günlerimize tekrar kavuşmak için eğitim-öğretim faaliyetlerimizin sekteye uğramadan devam etmesi kaçınılmazdır.Geleceğimizin teminatı yavrularımızın ve öğretmenlerimizin bu zorlu günlerin de üstesinden geleceğinden eminiz. Rabbim yolunuzu, bahtınızı açık etsin, başarılarınız daim olsun.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.