HBB’NİN ATOM KARINCASI AHMET KESKİN

HBB’NİN ATOM KARINCASI AHMET KESKİN

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Keskin, HBB teşkilatında kısa sürede gösterdiği etkiyle atom karınca oldu. 15 ilçedeki itfaiye teşkilatlarını ıslah ederek tüm birimleri hareketlendiren Keskin, tüm ilçelerdeki eksiklikleri gidererek yangın, sel, deprem, arama kurtarma gibi tüm süreçlere hazır hale getirdi. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının medyada daha çok yer alması adına yapılan çalışmaların sosyal medya yoluyla duyurulmasını sağlayan Keskin, zorda kalan tüm vatandaşların çağrısına yetişerek vatandaşları zor durumdan kurtarıyor. Kısa süre önceye kadar düzensizliğin hakim olduğu teşkilatı göreve gelir gelmez uyguladığı sıkı politikalarla düzene sokan Keskin, itfaiye teşkilatının daha ulaşılabilir, eksiksiz ve tüm ihbarlara anında yetişebilir hale getirdi. Hatay’ın ayağa kalkışı sürecinde itfaiye biriminin olmazsa olmaz konumda bulunduğunu belirten Keskin, son olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda çalışmaları değerlendirdi.

“TEK GAYEMİZ VATANDAŞIN YÜZÜNÜN GÜLMESİDİR”

Vatandaşları hanelerinde ziyaret eden İtfaiye Dairesi Başkanı Ahmet Keskin, Hatay’ı deprem etkisinden kurtarmak adına kendisinin ve biriminin üzerine düşen her görevi başarıyla yerine getireceklerini kaydederek tek gayelerinin vatandaşların yüzlerinin gülümsemesi olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI

Tüm birimlerle sık sık irtibatta olduklarının altını çizen Keskin, gerçekleşen son toplantının ardından yaptığı açıklamada; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’ün liderliğinde, Genel Sekreter Yardımcımız Uğur Kandemir, İnsan Kaynakları Ve Eğitim Dairesi Başkanımız Bahattin Toptaş, Yazı İşleri Ve Kararlar Dairesi Başkanımız Abdülbasit Körük, ve Şube Müdürlerimizin katılımlarıyla İtfaiye Dairesi Başkanlığımızda gerçekleştirilen toplantıda yapılan çalışmalarla ilgili istişare ve değerlendirmeler yaptık. Kadim şehrimiz, Hatay’ımızı ayağa kaldırmak için gece gündüz vatandaşlarımızın yüzleri gülsün diye çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.