AK TEŞKİLATIN ÖNCÜSÜ AV. ADEM YEŞİLDAL

AK TEŞKİLATIN ÖNCÜSÜ AV. ADEM YEŞİLDAL

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, AK teşkilatın öncüsü olmaya devam ediyor. Ankara’da Hataylı vatandaşları sık sık makamında ağırlayan Yeşildal, Hatay ve Türkiye gündeminin nabzını tutmaya da devam ediyor. Hatay’da yerel seçimler öncesinde ziyaretçi trafiği artan Yeşildal, Hatay üzerine gerçekleşen görüşmeler ile Hatay’ı da yakın markajda tutuyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE DİRSEK TEMASINDA

Hatay’ı son derece kritik olarak gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel isteği üzerine harekete geçen Yeşildal, Hatay’ı turuncu renge boyamak, seçimlerden galibiyetle ayrılmak için yoğun gayretle çalışıyor. 28 Nisan seçimlerinde kararını Cumhur İttifakı’ndan yana kullanan Hatay’ı yerel seçimlerde kazanmak için kararlı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Hatay galibiyeti sunmak isteyen Milletvekili Yeşildal, bu konuda ince eleyip sık dokuyor.

HATAY’IN BURÇLARINA AK BAYRAK DİKİLECEK

Milletvekili Yeşildal, AK Parti kurmaylarıyla üst üste yaptığı görüşmeler neticesinde Hatay’ı AK Parti saflarına katarak depremin izlerinin daha hızlı silinmesini amaçlıyor. Vatandaşların büyük teveccühü ile her adımında Hatay’ı düşünen Yeşildal, gece-gündüz AK Parti bayrağını Hatay’ın burçlarına dikmek için çalışıyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.