AK PARTİ ADAYI GÜLER, HATAY İÇİN BÜYÜK ŞANS..

AK PARTİ ADAYI GÜLER, HATAY İÇİN BÜYÜK ŞANS..

AK PARTİ ADAYI GÜLER, HATAY İÇİN BÜYÜK ŞANS..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yegane sigortası olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Hatay siyasetinde son bir yıldır yıldız gibi parlayan ve kişiliği ile her kesime güven veren AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanmış bulunmaktadır.
Öyle ki iki yıl önce yaşadığımız ve ülkenin bağımsızlığını ortadan kaldırmayı ve bu güzelim Anadolu topraklarını emperyal güçlere teslim etmek amacıyla 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışıldığı an Hatay’da İbrahim Güler’in sahip olduğu tırlar la darbeci vatan hainlerinin tanklarının yol güzergahlarını kesmesi ve Zırhlı araçların önünde etten duvar örmeleri vatandaşların gönlünde yer edinmiştir. İbrahim Güler,henüz daha
AK Parti Hatay İl Başkanı
değil iken hain darbe girişimi teşebbüsüne kalkışıldığı gece Hatay Ro Ro ve Güler Nakliyat bünyesinde bulunan Tırları ve şöförleri ile birlikte Tankların ve Zırhlı araçların yollarını kesecek şekilde şehrin önemli nokatalarına tırlarını konumlandırması adete Hatay halkı tarafından büyük bir kahramanlık sergilediği gözle görülmüştür.İbrahim Güler’in şirketimizde bulunan tırlarımız devletimize ve milletimize feda olsun demesi Hatay halkına büyük cesaret vererek Milli duyguların şahlanmasına neden olmuştur.
BU GERÇEKLERİ NEDEN Mİ ANLATTIM ?
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı İbrahim Güler’in Antakya, Defne, Arsuz ve İskenderun’da Alevi kökenli seçmenler arasında, hiç kimsenin tahmin edemediği kadar ciddi bir karşılığının olduğunu biliyorum. Dolayısıyla Alevi kökenli seçmenleri ‘’ çantada keklik olarak gören siyaset anlayışının 31 Mart 2019 akşamında , ortaya çıkacak sandık sonuçları ile bu anlayışın iflas ettiğini herkes görecek.
Sol kökenden gelme biri olarak iddia ediyorum.
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı İbrahim Güler, ticaret hayatıyla ve yaşam tarzı ile ve de bir eğitimci olması itibarı ile,çakma CHP’li olduğunu her ortamda söyleyen eski ülkücü Başkan Savaş’tan alevi kesimine çok daha yakındır. Çünkü HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın daha MKÜ’ de görevli iken sol kökenli,sosyalist kökenli,alevi ve kürt kökenli öğretim üyelerine yaptığı eziyetleri merak edenler gazete arşivlerine bakabilir. Çünkü toplum olarak on, on beş yıl önce yaşadığımız olayları unutacak kadar adete balık hafızalıyız.
Hem alevi kökenli hem de eski bir solcu olarak yazımın başlığını ‘’ İbrahim Güler, Hatay için büyük bir şanstır şeklinde kullandım’.
Yazımın bu başlığından dolayı
bana kızacak ve hatta tepki gösterecek çok sayıda insanın olduğunu biliyorum.
Bu anlayışta olan çok sayıda sol görüşlü arkadaşımın olduğunu da biliyorum.Antakya, Defne ve özellikle Samandağ yöresinde benim ile aynı düşünceleri paylaşan,görüşlerine ve düşüncelerine saygı duyduğum binlerce arkadaşımın olduğunu biliyorum.Ve bu arkadaşlarımın HBB Başkanı Lütfü Savaş’ı o hak etmediği koltuktan indirmek için ant içtiklerini de biliyorum.
Böylesi geniş bir çevrenin seçim sürecin de,sol ve özellikle alevi seçmenlerin verdiği destek ile HBB Başkanlık koltuğuna oturan ve 2014 seçimlerinden sonra bu çevrelere yüz vermeyen Başkan Savaş’ı koltuğundan indirmek için gençliklerin de
devrim için ettikleri yemini
şimdi Başkan Savaş’ı koltuğundan etmek için tekrarladıklarını da çok iyi biliyorum.
Dolayısıyla 2014 yerel seçimlerinde Hatay’da solcular dan,sosyalistler den yaklaşık ottuz bin civarında oy alan ve bu çevreleri beş yıl boyunca hiçe sayan HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın defterini düreceğine inanıyorum.
HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.