TRANSFER HAREKATI SÜRECEK

TRANSFER HAREKATI SÜRECEK

Süper lige 5 golle müthiş bir başlangıç yapan bordo-beyazlı temsilcimiz AtakaşHatayspor’da transfer harekatı kaldığı yerden devam edecek. Atakaş Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, transferi bitirmediklerini, takıma en az 2 oyuncu daha transfer edeceklerini söyledi.Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, yaptığı açıklamada, ligin ilk maçında deplasmanda elde ettikleri 5-1’lik galibiyetin kendilerini rehavete sokmayacağını belirterek, “Pendikspor karşısında genç takımımız beklentilerin üzerinde bir mücadele göstererek, haklı bir galibiyet aldık. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi başarılarından ötürü kutluyoruz” dedi.

TARAFTARIMIZ ENDİŞELİ OLMASIN

Maç sonrası teknik direktör Volkan Demirel ile yaptıkları istişare sonucunda takıma en az 2 oyuncu daha transfer etmeyi kararlaştırdıklarını belirten Mehmet Güzel, şöyle devam etti:

“Volkan hocamız Pendikpor maçı sonrası bazı eksiklikleri tespit ederek, istediği mevkilere 2 veya 3 oyuncu daha takıma takviye yapılmasını talep etti. Orta sahaya ve sol kadana transferini düşündüğümüz oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. 15 Eylül’e kadar da zamanımız var. ilk maçta elde ettiğimiz farklı galibiyet bizi rehavete sokmayacak, aksine takımı daha da güçlendirmek için çalışmalar yapacağız. Ligin uzun bir maraton olduğunu düşünerek, alternatifli bir kadro kurmamız gerekiyor. Taraftarlarımız endişeye kapılmasın, bu sezon onların gurur duyacağı bir takımı izleyecekler.”Mehmet Güzel, Pendikspor maçı sonrası teknik heyetin genel bir değerlendirme yaptığını ve eksiklikleri tespit ettiğini belirtti.

KASIMPAŞA MAÇINDA TÜM TRİBÜNLERİN DOLMASINI BEKLİYORUZ

Bu sezon Mersin Şehir Arena Stadı’nda oynayacakları ilk resmi maçta tribünlerin dolmasını beklediklerini ifade eden Mehmet Güzel, “Mersin taraftarı ve halkının bizi Kasımpaşa maçında yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. 25 bin kapasiteli stadın tamamının dolmasını bekliyoruz. İnşallah ligin ikinci haftasında da güzel bir mücadele sergileyerek kazanmayı hedefliyoruz” dedi.

PENDİKSPOR KULÜBÜNE TEŞEKKÜR

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, Pendikspor Kulübüne ve taraftarlarına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, “Gerek maç öncesi gerek maç sonrası Pendikspor Kulübünün Hatayspor Kulübüne göstermiş olduğu konukseverlikten çok müteşşekiriz. Süper Lige bu sezon çıkan Pendikspor’a geride kalan tüm maçlarında başarılar diliyoruz” dedi.Maç öncesi statta sergilenen ambianslardan duygulandıklarını ifade eden Güzel, “Pendikspor camiasının bu vefalı davranışını unutmayacağız” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.