ALTINÖZÜ 2. KİTAP FUARI’NA KATILACAK İSİMLER BELLİ OLDU

ALTINÖZÜ 2. KİTAP FUARI’NA KATILACAK İSİMLER BELLİ OLDU

Altınözü’nde bu yıl 21-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Kitap Fuarı’nın detayları belli oldu. Fuara yazarlar Sinan Yağmur, Abdurrahman Uzun, Dilek Cesur, Tarkan Köylü, Semine Çemrek, Mahmut Özkaca ve TV sunucusu İkbal Gürpınar katılacak.

Altınözü 2. Kitap Fuarı, Zeytindalı Mahallesi’nde yer alan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda düzenlenecek. İmza ve söyleşi etkinlikleri ise Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Fuarın ilk günü olan 21 Mayıs Salı gününde yazar Sinan Yağmur saat 20.00’da okurlarıyla buluşacak. Fuarın ikinci gününde ise bu kez Abdrurahman Uzun okurlarıyla bir araya gelecek. Uzun’un imza ve söyleşi programı saat 13.00’da başlayacak.

REKLAM ALANI

23 ve 24 Mayıs tarihlerinde Tarkan Köylü’nün katılım göstereceği kitap fuarında, 24 Mayıs Cuma günü saat 13.30’da TV sunucusu İkbal Gürpınar ve yazar Semine Çemrek vatandaşlarla bir araya gelecek.

Yazar Mahmut Özkoca ise 22-23-24 Mayıs tarihlerinde liselerde öğrencilerle bir araya gelecek.

BAŞKAN SARI’DAN FUARA DAVET

Tüm vatandaşları bu yıl ikincisi düzenlenecek olan kitap fuarına davet eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Bu yıl 2’ncisini düzenlemeye hazırlandığımız kitap fuarının heyecanını yaşıyoruz. Kitap kokulu fuarımızda birbirinden değerli yazarlarımız yer alacak. Fuarımızı eğlenceli etkinlikler ve sürpriz dolu hediyelerle süsleyeceğiz. Tüm gençlerimizi, tüm kitapseverleri 21-26 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Altınözü Belediyesi 2. Kitap Fuarı’na davet ediyorum” sözlerini kullandı.

Kitap fuarı 10.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet verecek. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.