ANTAKYA BELEDİYESİ, KAYMAKAMLIK BÜNYESİNDE HİZMET VEREN VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU’NUN FAALİYETLERİNE KATKI SAĞLIYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ, KAYMAKAMLIK BÜNYESİNDE HİZMET VEREN VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU’NUN FAALİYETLERİNE KATKI SAĞLIYOR

Antakya Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nca alınan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile kronik hastalığı olanlara yönelik sokağa çıkma yasağı ardından, bu kapsamdaki vatandaşların ihtiyaçları için oluşturulan Antakya Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubu’nun faaliyetlerine katkı sağlıyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; 112’yi arayarak talepte bulunan ve ihtiyaçlarını bildiren 65 yaş ve üzeri ile kronik hastalıkları olan vatandaşların talepleri  ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ aracılığıyla kayıt altına alındığı ve Antakya Belediyesi’nin yönlendirilen talepleri karşılayarak destek sağladığı belirtildi. Açıklamada; 65 yaş ve üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların 112, 155 ve 156 numaraları arayarak ihtiyaçlarını bildirebilecekleri ifade edildi. Antakya Belediyesi, Vefa Sosyal Destek Grubu’na araç ve personel desteği sağlayarak hizmet vermeye devam ediyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.