ANTAKYA İÇİN ‘İZZETTİN YILMAZ’

ANTAKYA İÇİN ‘İZZETTİN YILMAZ’

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, depremle yıkılan kentin ayağa kaldırılması için 6 Şubat’tan bu yana yoğun mesai çalışmalarını sürdürüyor.

Kentin ayağa kalkması için gecesini gündüzüne katan Başkan Yılmaz, geçmiş görevlerinden edindiği tecrübe ve deneyimli ekibi ile 95 mahalle, 50’den fazla konteyner bölgesine aralıksız hizmet veren Başkan Yılmaz, kentte sorunlu tüm alanlara neşter vurarak sorunları bertaraf etmeyi başardı. Başkan Yılmaz, ailesinden edindiği devlet terbiyesi Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı ve milletvekilliği görevleriyle Hatay için ortaya koyduğu çalışmalar, kentte her vatandaşa dokunan hizmetleriyle Antakya halkının tamamının takdirini kazandı.

Spora, sanata, eğitime, bilime, öğrencilere verdiği destek ile kent eğitiminde ve sosyal yaşamında büyük yeniliklere imza atan Başkan İzzettin Yılmaz, Antakya’yı bölgenin eğitim üssü haline getirmeyi başardı.

ANTAKYA’NIN SORUNLARINI DA ÇÖZÜMLERİNİ DE İYİ BİLİYOR

Başlattığı asfalt atağı ile kentte yol sorununa çözüm üreten, yeşil alan ve sosyal tesis sayısını arttırarak kente sosyal belediyecilik alanında çağ atlatan Başkan İzzettin Yılmaz, Antakya’nın sorunlarını da çözümlerini de en iyi bilen isim olarak dikkat çekiyor.

Antakyalı vatandaşlardan tam destek alan Başkan İzzettin Yılmaz, kentin geleceğine attığı imza niteliğindeki eserlerle yeni Antakya’nın temellerini atan isim olarak biliniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı takdir belgesi ile başarısını perçinleyen Başkan Yılmaz’ın önümüzdeki dönemde de göreve devam etmesini isteyen Antakyalı vatandaşlar her platformda seslerini duyurmaya devam ediyorlar.

İZZETTİN YILMAZ NEDEN DEVAM ETMELİ?

Antakya’nın 95 mahallesinin her taşında emeği olduğu için Antakyalı esnafın ağabeyi, kardeşi, babası olarak sorunlara çözüm bulduğu için Her yaştan vatandaşa yönelik hizmetlerle Antakya’nın kökleşen sorunlarına neşter vurduğu için Spordan sanata, eğitimden sosyal tesislere değin sosyal belediyecilik çalışmalarına imza attığı için

Enkaza dönen kentte durmaksızın hizmet üreterek kentin yeniden ayağa kalkmasını sağladığı için Antakyalıların daima yanında yer alarak her soruna çözüm üreten AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediği için Yeni Antakya’nın bilge başkan İzzettin Yılmaz’ın emekleriyle ayağa kalkması için İzzettin Yılmaz Antakya Belediye Başkanlığı görevine bu dönem de devam etmelidir.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.