ANTAKYA’DA AK KADINLARDAN ÜYE ATAĞI

ANTAKYA’DA AK KADINLARDAN ÜYE ATAĞI
  • 29.07.2025 14:55 | Güncellenme: 29.07.2025 14:57
  • 0
  • 198
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, teşkilat çalışmalarını mahalle bazında sürdürüyor.

Başkan Sönmez öncülüğünde gerçekleştirilen son saha faaliyeti, Antakya’nın Avsuyu Mahallesi’nde büyük bir ilgiyle karşılandı. Kadın Kolları ekibiyle birlikte mahalleyi ziyaret eden Sönmez, vatandaşlarla birebir temas kurarak hem üyelik başvurularını aldı hem de AK Parti’nin vizyonunu anlattı. Saha çalışmasının ardından kısa bir açıklama yapan Selma Sönmez, “AK Parti Antakya Kadın Kolları olarak Avsuyu Mahallemizde üyelik çalışması gerçekleştirdik. Hemşerilerimizle gönül gönüle, daha güçlü bir teşkilat için adım adım sahadayız” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARIN İSTEKLERİNİ DE DİNLEDİLER

Mahalle sakinleriyle yapılan görüşmelerde, özellikle kadınların siyasete katılımı ve yerel hizmetlerle ilgili talepler ön plandaydı. Sönmez, kadınların siyasette daha fazla söz sahibi olması gerektiğine dikkat çekerek, kadın kolları olarak bu süreci desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti Antakya Kadın Kolları’nın yürüttüğü bu üyelik kampanyasının önümüzdeki haftalarda kentin farklı mahallelerinde devam edeceği belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ