YELOĞLU NEDEN HEDEF ALINIYOR ?

YELOĞLU NEDEN HEDEF ALINIYOR ?

Yaklaşan il kongresi öncesinde AK Parti Hatay’da oldukça sert ve de ciddi bir parti içi mücadele yaşanıyor. AK Parti Hatay’da bugüne kadar görmediğimiz ve yaşamadığımız bir anlayış ile sürdürülen bu parti içi iktidar kavgası dilerim ve umarım ki’’ bit için yorgan yakma kavgasına dönüşmez’’

Parti içi iktidar yarışı şimdilik yerel gazeteler üzerinden yapılıyor. İddialarla başlayan iftira ve ucu bucağı olmayan bir karalama kampanyası ile sürdürülen parti içi mücadele yarışı AK Parti Hatay’da oldukça zor ciddi yaralar açabilir. Bu konuda AK Parti Hatay’dan sorumlu genel merkez yöneticilerinin ciddi şekilde olaya el koymalarını bekliyoruz. AK Parti Hatay’da parti içi çekişme her ne kadar yerel gazeteler üzerinden yapılıyor olsa da ama tahmin ediyorum ki siyaset kulislerinde de bu tartışma çok daha ciddi boyutlara varmış durumda.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın Hatay İl Başkanlığına atadığı Mehmet Yeloğlu, çok ciddi şekilde sadece eleştirilere değil, hakaretler ile süslenmiş ahlak ve akıl izanından uzak suçlamalara muhatap bırakılıyor.

İl başkanı Yeloğlu, tüm bunlara partinin selameti açısından cevap vermekten kaçınıyor. Ama inanın bu söylemler sabır taşını çatlatacak nitelikte. İl başkanı Yeloğlu, daha ne kadar dayanır ve ne zaman okkalı bir cevap verir bilmiyorum ama siyasetteki ve gerçek yaşamında ki soğuk kanlılığını çok iyi bildiğimiz İl başkanı Yeloğlu, kendisine yönelik bu vicdan dışı eleştirileri yan cebine koyar ve bir gün bu ithamları yapanlara fatura edebilir.

Mehmet Yeloğlu, Hatay’da Tedaş İl Müdürlüğü ve 5 yıl süre ile Antakya Belediye Başkanlığı yaptı. Bu görevleri ifa ederken hiçbir zaman Hatay’da ayrıştırıcı bir siyaset anlayışı göstermedi. Zaten bu vicdan Hatay’da bugüne kadar Hatay’da AK Parti’ye oy vermemiş alevi kesiminin umudu haline geldi. Yeloğlu’nun il başkanı olmasından sonra AK Parti’ye yönelen çok sayıda alevi kanaat önderinin olduğunu herkes biliyor. İşte Hatay AK Parti’de yaşanan bu süreç partide birilerini rahatsız etmiş olacak ki il başkanı Yeloğlu’na böylesi ciddi çamurlar ve iftiralar atılıyor.

Birde Yeloğlu’na karşı girişilen bu karalama kampanyasının perde arkasında muhalif bir gurubun olduğu bu gurup içerisinde bazı eski ve yeni Milletvekilleri de var. İl Başkanı Yeloğlu, bütün bunların üstesinden gelebilecek bir birikime ve tecrübeye sahiptir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.