ANTAKYALI YÜZÜCÜ KAMİL KÖSEOĞLU BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI

ANTAKYALI YÜZÜCÜ KAMİL KÖSEOĞLU BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI

Antakyalı milli yüzücü Kamil Köseoğlu, Masterler kategorisinde İstanbul’da 3 ülke yüzücülerinin katılımı ile düzenlenen yarışmalarda 3 BİRİNCİLİK alırken 2019 yılından bu yana kırılamayan Türkiye rekorunu da kırmayı başardı.

6 Şubat depreminde çok sayıda yakınını kaybeden Hatay’ın gururu milli yüzücü Kamil Köseoğlu, katıldığı yarışmalarda elde ettiği başarıların kendisini yaşama tutunmaya yardımcı olduğunun altını çizdi ve hafta sonunda İstanbul’daki bu başarısını şöyle paylaştı: “Edirne’de yapılmakta olan(9-10-11 Şubat 2024) Masterler Uluslararası Uzun Kulvar Kış Kupasının ilk iki gününde, Yunanistan, Bulgaristan ve Türkiye’den sporcuların katılımı ile devam etmektedir. Bu yarışmaya 65-69 yaş kategorisinde iştirak ettim. İlk gün 1500m serbest 1. 2019 bu yana kırılmayan Türkiye Rekorunu kırdım 200m Karışıkta 1. İkinci gün 100 m Kelebek 1. Oldum. Yarın son günde 200 m Kelebek, 200m Sırtüstü, 400 m Karışık yarışlarına yüzerek bir turnuvayı sonlandıracağım. Depremin birinci yılında ölülerimizi rahmetle anarken. Bir yarışmada burukluk yaşamaya devam ettim. Yaşadığımız olaylar hiç bir zaman unutulmayacak. “Hatay seni hiçbir zaman destek siz bırakmayacağım. Ben seni karşılıksız sevdim. Tüm Hatay’a selam ve sevgiler sunuyorum.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.