SANAT İÇİN KAPILARINI TEKRAR AÇIYORLAR

SANAT İÇİN KAPILARINI TEKRAR AÇIYORLAR

“Sanat Burada” sloganı ile yola çıkan ve ilk günden itibaren sektöründe fark yaratan Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi ,asrın felaketinden en çok etkilenen çocukların yürek yaralarını iyileştirmek adına Eylül ayında tekrar kapılarını açıyor.

5 Şubat tarihine kadar eğitimlerin tam gaz devam ettiği Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisinde deprem sonrası verilen zorunlu araya rağmen uzaktan da olsa öğrencilerinin takibini yaparak Güzel Sanatlar Lisesi ve Konservatuar sınavlarına yüksek motivasyon sağlayan Kurucu Fatma Satar ve eğitimci kadro öğrencileri ile buluşacakları günü heyecan ile beklemeye başladılar.

Herkese büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Fatma Satar MEB FATMA SATAR Sanatorium MÜZİK ve BALE Akademisi kurucusu Fatma Satar açıklamasında:” Resmen kıyameti yaşadık.Herşey ne güzel yolunda giderken bir anda hepimizin dünyası alt üst oldu.Hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet,geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Oldukça başarılı işlere imza attığımız Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olan kurumumuzda yaşanan büyük felaket sonrası öğrencilerimiz ile yeniden buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Biz 27 yıl önce bu yola çıktığımızda bölgenin en iyi sanat akademisi olmayı kafamıza koymuştuk. Ve nitekim de öyle oldu bugün başarısı ile adından söz ettiren Bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisi olarak çok iyi bir konumdayız. Başarımızın ardında çok güçlü bir kadro var. Eğitimcilerimizin tamamı alanında deneyimli isimlerden oluşmaktadır.İlk yıllarda Bale,Resim ve Müzik konusunda ders verdiğimiz öğrencilerimizin şimdiler de çocuklarına eğitim vermekteyiz.İki kuşak öğrencilerimizi bir arada görmek hepimizi çok mutlu etmektedir. Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi olarak bizde öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek adına var gücümüz ile çalışmaktayız.Bunun sonucunu öğrencilerimizin konservatuar ve güzel sanatlar liselerini iyi dereceler ile kazanma başarıları ile en iyi biçimde görmekteyiz. MEB onaylı bir kurum olarak geçtiğimiz yıl tüm branşlarda 350 öğrencimize MEB onaylı sertifikaları vermenin mutluluğunu yaşadık.

Yeniden sanata kapılarımızı açacağımız şu günlerde yeni başarılar için ilgilenen herkesi Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisine erken kayıt için bekliyoruz.”dedi.Fatma Satar Sanatorium Müzik Resim ve Bale Akademisi iletişim telefonu 0 536 540 41 48. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.