ANTAKYA’NIN YARINLARINI İNŞA EDİYORUZ

ANTAKYA’NIN YARINLARINI İNŞA EDİYORUZ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, devletin tüm unsurlarıyla birlikte Antakya Belediyesi olarak kendilerinin de Antakya’nın yarınlarının inşası için çalıştıklarını söyledi.

Kentin yeniden inşası ve ihyası sürecine gece gündüz demeden katkıda bulunduklarını kaydeden Yapar, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Gazetemiz İmtiyaz sahibi Kazım Çaylı’ya açıklama yapan Başkan Yapar, Antakya ayağa kalkana dek durmadan çalışacaklarını ifade etti.

“OMUZLARIMIZDAKİ YÜKÜN FARINDAYIZ”

REKLAM ALANI

Antakya’nın asrın felaketinden en fazla etkilenen ilçe olmasından dolayı yüklerinin çok ağır olduğunu kaydeden Başkan Yapar; “Antakya’mızın dört bir yanı inşaat alanı. Şantiye alanından farksız bir şehirdeyiz. Sevindirici olan tek şey ise kentimizin dört bir koldan inşa ediliyor olması. Devletimiz, bakanlarımız dört koldan alt ve üstyapı yatırımları ile kentimizi inşa ediyor. Biz de entegre hizmetler ile kamu yatırımlarını süslüyor ve vatandaşlarımıza daha güzel bir kent hazırlıyoruz. Vatandaşımızın memnun olacağı bir kent çok yakında hayata geçecek. Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, İl Başkanımız ve tüm kurumlarımız ile kentimiz yeniden ayağa kalkıyor. Antakya Belediyesi olarak biz de 7/24 sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Antakya’mızın yarınlarını inşa ediyoruz” ifadelerini kulandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.