TEKSÖZ, ESNAFA İYİ HABER BEKLENTİMİZ VAR

TEKSÖZ, ESNAFA İYİ HABER BEKLENTİMİZ VAR

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Konfederasyon kanalıyla hükümetle yürütülen görüşmeler sonrası, esnafla ilgili müjdeli haber beklentisinde olduklarını bildirdi. HESOB Başkanı Kadir Teksöz, dün bu konuda Hatay esnafına hitaben şu paylaşımı yaptı:

“TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken Bey ile yapmış olduğumuz istişarelerde, yakın bir tarihte müjdeli haberler vermek üzere çalışmalar yapıldığını, en başında;

-Kooperatif kredilerinin faizsiz ertelenmesi (özellikle kapalı ve kısıtlı olan öğrenci servisi, kıraathane, internet salonları, okul kantinleri, lokanta, kafeterya, kafe benzeri esnaf ve sanatkarlarlarımız için…)

-Esnaf ve sanatkarlarımıza faizsiz kredi verilmesi,

-Desteklere, IBAN numarası veya başka bir nedenle hatalı müracaat edenlere yeni müracaat hakkı tanınacağı,

-Kısıtlamaların ertelenmesi ve yavaş yavaş kaldırılması,

-Çalışmayan, kısıtlı küçük esnaf ve sanatkarlarımıza asgari ücret kadar aylık destek verilmesi konularında gerekli çalışmaların yapıldığını ve müjdeli haberlerin yakında verileceğine sonsuz bir şekilde güven duyduğunu belirttiler. Teşekkürler.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.