ANTAKYA’YA BİR DE BURADAN BAKIN

ANTAKYA’YA BİR DE BURADAN BAKIN

HABİBİ NECCAR SOSYAL TESİSLERİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Habib-i Neccar Dağı eteklerinde, İzmir Caddesi üzerinde kurulan Habib-i Neccar Sosyal Tesisleri vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan tesisler 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin ardından uzunca bir süre kapalı kalarak geçtiğimiz aylarda yeniden hizmete açılmıştı.

REKLAM ALANI

Gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından geçtiğimiz aylarda yeniden vatandaşın hizmetine sunulan Habibi Neccar Sosyal Tesisleri, vatandaşların ailece ziyaret edebilecekleri, piknik yapabilecekleri, Antakya’yı kuşbakışı izleyebilecekleri, yoğun iş temposundan bir nebze de olsun uzaklaşarak dinlenip nefes alabilecekleri, sohbet edip yemek yiyerek çay-kahve içebilecekleri bir mekan olarak hizmet vermeye devam ediyor. Sabah 09.00 ile gece 24.00 saatleri arasında hizmet veren tesisleri ziyaret eden misafirler kentin meşhur kahvaltısı, birbirinden lezzetli kebap çeşitleri, sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra pasta çeşitleri ve haytalı gibi lezzetleri de tatma imkanı buluyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.