Arsuz’da ‘Amatör Denizci Belgeli’ sayısı artıyor!

Arsuz’da ‘Amatör Denizci Belgeli’ sayısı artıyor!

Arsuz’da ‘Amatör Denizci Belgeli’ sayısı artıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının başlatmış olduğu “Hedef 2023 e kadar 1 milyon Amatör Denizci belgesine sahip vatandaşa ulaşma projesi” dahilinde Arsuz Kaymakamlığının organizasyonunda yaklaşık 100 kişinin katıldığı bir eğitimin ardından düzenlenen sınavla başarılı olanlara amatör denizci belgesi verilecek.
Kaymakam Musa Sarı, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında ilçede düzenlenen bu eğitim ve sınavın ardından Arsuz’da amatör denizci belgesine sahip olan kişi sayısının artacağını, bu eğitimin daha sonra tekrar da verilip bu sayının daha da artırılabileceğini söyledi.
Bu eğitime katılanlar arasında bürokratlar, işadamları ve vatandaşlardan da başvurunun olduğunu, talebin de her geçen gün arttığını belirten Kaymakam Sarı, bakanlık yetkililerine ve İskenderun Liman Başkanı Hüseyin Demir başta olmak üzere tüm ekibine emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.
Arsuz Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen eğitim ve sınavın ardından yetkililer ilçeden ayrıldı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.