BİLGİL: EĞİTİM HATAY’A NEFES OLACAK

BİLGİL: EĞİTİM HATAY’A NEFES OLACAK

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil, ilçede deprem sonrası artan göç ile birlikte öğrenci sayısının da artması ile okullarda inceleme ziyaretlerini sıklaştırdı. 

İlçeye atanan Kaymakam Halil Yazıcı ile okullara ziyaret gerçekleştirerek okulların son durumunu Kaymakam Yazıcı’ya aktaran Müdür Bilgil, aynı zamanda öğrenci ve eğitimcilerle de yakından ilgilendi. 

“SORUNSUZ EĞİTİM İÇİN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Bilgil, eğitimin Hatay’a nefes olacağını belirterek ziyaretlerle ilgili açıklamasında; “Çocuklarımızın neşeli ve mutlu anlarına tanık olmak bizler için en anlamlı an oluyor. Yavuz Selim İlkokulunu Kaymakamımız Halil Yazıcı ile birlikte ziyaret ederek idareci ve öğretmenlerle seminer ve uyum haftası çalışmalarıyla ilgili görüşmenin ardından, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledik. İlçemizde eğitimin sorunsuz şekilde devam etmesi için biz tüm birimlerimizle görevimizin başındayız” dedi. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.