ATATÜRK PARKI ESKİ GÜNLERİNİ ÖZLÜYOR

ATATÜRK PARKI ESKİ GÜNLERİNİ ÖZLÜYOR

Her Hataylının bir kere bile olsa yollarında yürüdüğü, yeşil alanlarında ağaçların altında dinlendiği, sabah sporu yaptığı Antakya Atatürk Parkının sessizliği iki yıldır devam ettiriyor. Bu durum Antakyalıları oldukça üzüyor.

Mevsim şartları, depremin neden olduğu yıkım ile moral bozukluğu Atatürk Parkını boş bırakıyor.

Atatürk Parkı, Antakya’nın hafıza alanı olarak kabul edilirken ayrıca vatandaşlar için önemli bir sosyal aktivite alanı sunuyordu. Özellikle hafta sonları ekstra kalabalık olan park depremden sonra haftanın her günü sessiz.

REKLAM ALANI

Yaşanılan felaketten öne Antakya’nın en kalabalık parklarından biri olan Antakya Atatürk parkı eski günlerini özlüyor.

Bu parkın bu kadar sessiz ve sakin olmasına alışık olmayan vatandaşlar, “Eski kalabalık yok. Eski heyecanı, telaşı kalmamış parkın. Amcalar ellerinde gazete saatlerce otururlardı. Teyzeler ellerinde el işleri, kitapları dergileri arkadaşlarıyla sohbetler ederler, yürüyüşler yaparlardı. Ama hepsi iki yıl öncede kaldı. Çevresi hep inşaat alanı. Hoş çevrede yaşayan insan sayısı da çok az. Umarız en kısa sürede bu şantiye görüntüsü biter ve eski cıvıl cıvıl heyecan dolu günlere kavuşuruz” yorumunda bulundular.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.