HATAYLI LİSELİLER AVRUPA’YI YAKINDAN TANIDI

HATAYLI LİSELİLER AVRUPA’YI YAKINDAN TANIDI

Antakya 23 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı öğrencileri, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Projesi kapsamında Avrupa’da iki hafta süren bir staj programına katıldı.

Avrupa’da Güneş Enerjisi Sistemlerinin Üretimi, Bakım ve Onarımı Stajı isimli Proje kapsamında, İspanya-Barselona ve Portekiz-Braga’da hizmet veren ESHIA ENERGIA ve DAPE işletmelerinde “güneş enerjisi sistemlerinin üretimi, bakım ve onarımı” stajını başarı ile tamamlayan, 23 Temmuz MTAL’den 20 öğrenci Hatay’a döndü.

23 Temmuz MTAL Yönetimi, proje ile ilgili şu paylaşımı yaptı: “Projeye katılan öğrencilerimiz, öncesinde ön hazırlık kurs programları ile projeye hazır hale getirildi. Yurtdışında ise yeni uygulamaları inceleme ve yerinde uygulama fırsatını yakalayan öğrencilerimiz, mevcut bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı yakaladı. Öğrencilerimiz, bu süreçte hem kendi kültürümüzü Avrupa’ya tanıtmış hem de farklı yaşayış, insan ve kültürleri tanıyarak, ortak yaşama kültürünün getirmiş olduğu empati, saygı gibi önemli değerlerin önemini benimsemişlerdir.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.