“REZERV DE VATANDAŞ MAĞDUR EDİLMEYECEK”

“REZERV DE VATANDAŞ MAĞDUR EDİLMEYECEK”

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Antakya ve Defne ilçelerindeki rezerv yapı alanlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güzelmansur, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen ile yaptığı görüşmeyi paylaşarak, rezerv yapı alanlarının belirlenmesinde yerel halkın görüşlerinin dikkate alınacağını vurguladı. Güzelmansur’un açıklamalarına göre, rezerv yapı alanlarıyla ilgili kesinleşmiş mahalle bazlı alanların henüz belirlenmediği, bu alanların belirlenirken belediyelerin, muhtarların ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının görüş ve düşüncelerinin ön planda tutulacağı belirtildi. Ayrıca, rezerv yapı alanı ilan edilen yerlerde tamamen yıkılmış mahallelerin öncelikli olarak ele alınacağı ifade edildi.
Güzelmansur, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Rezerv yapı alanları ilan edilen yerlerde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için titizlikle hareket edilecek. Bu süreçte yerel halkın katılımı ve görüşleri büyük önem taşıyor. Tamamen yıkılmış mahalleler öncelikli olarak ele alınacak, vatandaşlarımızın konutlarıyla ilgili endişe yaşamamaları için gerekli önlemler alınacaktır” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.