ATSO’DAN BAROYA ZİYARET

ATSO’DAN BAROYA ZİYARET

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Baro Başkanlığı’na seçilen Av. Hüseyin Cihat Açıkalın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay Baro Başkanlığı’na seçilen Av. Hüseyin Cihat Açıkalın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Hikmet Çinçin , “Öncelikle kendilerine kendi adıma ve yönetim kurulu üyelerim adına hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum. Ülkemiz bugünlerde önemli bir süreçten geçiyor. Baro hepimizin bildiği gibi önemli bir kurumdur. Özellikle son zamanlarda daha fazla hukuka, adalete ihtiyacımızın olduğu bir süreçten geçiyoruz. Hak, hukuk, adalet herkese lazım olan bir şey. İnsanların hava su kadar ihtiyacı olan bir unsur. Bu duygu ve düşüncelerle yeni başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. İş dünyasını temsil eden kurum olarak ilimiz için faydalı ne varsa hep birlikte taşın altına elimizi koymaya hazırız” dedi.

Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın, Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret fotoğraf çekimini ardından sona erdi. Haber : M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.