BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN GELECEĞE YATIRIM

BAŞKAN ÇİNÇİN’DEN GELECEĞE YATIRIM

Geleceğin teknolojide ve gençlikte olduğu bilinciyle hareket eden Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, teknolojiye ve gençliğe desteğini sürdürüyor.

Başkan Çinçin’in, deprem şartlarında dahi gençliğin iş imkanına kavuşması, Hatay’ın teknolojinin tüm imkanlarını kullanması ve geleceğe yönelik inovatif çözümler üretilmesi adına verdiği talimatın ardından ATSO eğitim birimi tarafından Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliği ile “Yapay Zeka ile İş Yönetimi” konulu bir eğitim düzenlendi.

KATILIMCILARA SERTİFİKALARI VERİLDİ

REKLAM ALANI

Yapay Zeka programlarının getirdiği yenilikleri ve kolaylıkları işletmelerde uygulayabilmek, yeni nesil yapay zeka destekli yönetim süreçlerini deneyimlemek ve işletmelere sağlayacağı performans artışı, rekabet gücü artışı ve diğer sayısız faydalar konusunda, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliği ile “Yapay Zeka ile İş Yönetimi” konulu bir eğitim düzenlendi. Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

ÇİNÇİN TÜM GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Eğitimin düzenlenmesi için talimat veren ve çok sayıda gence yapay zeka ile iş yönetimi konulu eğitim verilmesini sağlayan Başkan Çinçin, eğitime katılan tüm öğrencileri kutladı. Gençleri geleceğin öncüleri olarak gören ve farklı iş kapıları açılmasını sağlayan Çinçin, ilerleyen dönemlerde yeni eğitimlerin hayata geçirileceğini de kaydetti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.