KUMLU’DA DOĞALGAZ HAYALİ GERÇEK OLDU

<a>KUMLU’DA DOĞALGAZ HAYALİ GERÇEK OLDU</a>

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’nin girişimleri sonucunda Ocak ayında ilçe halkına verilen doğalgaz müjdesine yönelik ilk somut adım atıldı.

Kumlu’da vatandaşların yıllardır beklediği doğalgaz çalışmaları somut olarak başladı.  Belediye Başkanı Mehmet Deli’nin yoğun mesai harcadığı doğalgaz hizmeti ile ilgili çalışmaları başlatacak olan firma doğalgaz borularını ilçeye getirdi.Doğalgaz firmaları ile 2023 Ocak ayında başlayan görüşmeler neticesinde planlamasını yapan Kumlu Belediyesi doğalgaza uygun imar planlarına ve yolların bozulmaması için sürecin hızlanmasını sağladı.

DELİ: VATANDAŞLARIMIZDAN BİRAZ SABIRLI OLMALARINI DİLİYORUM

Yakın zamanda başlanan kazı çalışmalarının bir bölümünün sona geldiğini duyuran Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli şu açıklamalarda bulundu; ‘’Kumlu ilçesi için tarihi anlardan birine şahitlik ediyor, ilçemize bu hizmeti kazandırmanın bu aşamaya getirmenin gururunu birlikte yaşıyoruz. İlçemize ilk elektrik geldiğinde, ilk yol açıldığında su geldiğinde nasıl bir mutluluk oluştuysa şuanda da aynı duyguları yaşıyoruz.Kumlu için hem çevre kirliliğinin önlenmesi, hem de ucuz yakıt noktasında nasip olursa doğalgaz çalışmaları somut olarak başlıyor. Bu mutluluk bize yetiyor. Sadaka-i Cariye olarak emeği geçen herkes bu hizmetten nasibini alacaktır. Gayret bizim Tevfik Allah’ın diyerek hayırlı olmasını diliyorum. Bu nimet ile buluşacağız ama biraz da zahmet çekeceğiz. Her caddede her sokakta bazı sıkıntıları birlikte yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan bu süreçte sabırlı olmalarını diliyorum. Allah evlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.