BAŞKAN MAZMANOĞLU’NDAN, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN MAZMANOĞLU’NDAN, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Aziz milletimizin hürriyet ve bağımsızlığına kast etmiş 15 Temmuz hain darbe girişimi, milletin azim ve kararlılığıyla bertaraf edilmiş ve 15 Temmuz gecesi bir kahramanlık destanına dönüşmüştür.15 Temmuz’da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegâne unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Milleti’nin varlığına, istikbaline ve inancına darbe vurmak isteyenlere karşı canlarını feda eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitleri ve ülkemizin her karış toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı bir ömür diliyorum.” Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.