BAŞKAN SARI PROJELERİ İNCELEDİ

BAŞKAN SARI PROJELERİ İNCELEDİ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçede Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden projeleri inceledi.

Sofular, Altınkaya, Büyükburç, Ziyaret, Babatorun, Çetenli ve Toprakhisar Mahalleleri’nde yapımı devam eden çok amaçlı salonları inceleyen Başkan Sarı, Altınözü’nü HBB’nin tam destekleriyle her geçe gün değiştirip dönüştüreceklerini kaydetti. İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Sarı; “Hizmet, yatırım, proje ve yeni dönem hedeflerimizi Büyükşehir Belediyesi ile taçlandıracağız. Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri daire Başkanımız Sayın Dr. Mustafa Kırmızı ve saha amirlerimizle birlikte mahallelerimizde yapımı devam eden çok amaçlı salonların inşaat alanlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında ekiplerimizden bilgi aldık. Hatay Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemize kazandıracağımız hizmet ve yatırımlarımızı daire başkanımız ile istişare ettik. Desteklerinden dolayı başta HBB Başkanımız Mehmet Öntürk olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.