BAŞKAN SARI: VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

BAŞKAN SARI: VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, belediye personeliyle istişare toplantısında bir araya geldi. Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda belediye personellerine yeni dönemde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle ilçedeki sorunların çözümü noktasında önemli sorumluluklar üsteneceklerini hatırlatan Başkan Sarı, ekip arkadaşlarına bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceklerini anlattı.

Amaçlarının vatandaşın görev alanlarına giren tüm sıkıntılarını çözmek olduğunu dile getiren Başkan Sarı, “Altınözü’müz için durmadan, yorulmadan, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Belediyemizde birlikte mesai yaptığımız çalışma arkadaşlarımızla toplantıda bir araya gelerek çalışmalarımızla ilgili istişarelerde bulunduk.

REKLAM ALANI

Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına yeni dönemde de çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.