DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI BABACAN, HATAY’DA

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI BABACAN, HATAY’DA

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Hatay’ın İskenderun Arsuz, Hassa ve Kırıkhan ilçelerinde yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Hatay ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karadutlu, İl Başkanı İlker Eker, Antakya Belediye Başkan Adayı Uğur Çakılı, Arsuz Belediye Başkan Adayı İlker Köybaşı, Defne Belediye Başkan Adayı Levent Eraslan, Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şirikçi, İskenderun Belediye Başkan Adayı Hatice Esra Doğan, Hassa Belediye Başkan Adayı Hasan Şimşek, İlçe Başkanları, Belediye Meclis üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları da hazır bulundu. Babacan, İskenderun’da seçim otobüsüyle şehir turu atarak vatandaşları selamladı. Daha sonra seçim otobüsüyle Arsuz ilçesine giden Babacan, yolda kendisini bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Hassa ilçesinde partisinin seçim ofisini ziyaret eden Babacan, burada partililerle görüştü. Babacan, son olarak Kırıkhan ilçesinde de seçim otobüsünden vatandaşları selamladı.

BABACAN: “ALEM BUYSA DEVA SENSİN”

DEVA Lideri Babacan Hatay temaslarında yaptığı açıklamada; “Alem Buysa Deva Sensin diyerek DEVA Partisi olarak 4 yıllık bir parti olmalarına rağmen 2 yıl öncesinden tüm Teşkilatlarımızın Yerel Seçimlere ve Genel Seçimlere hazırız. Bu konuda şehirlerimize DEVA olacak “Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planı” ve Ülkenin kanayan yaraları ile ilgili 22 başlıkta eylem hazırladık. İnsan onuruna yaraşan bir hayat hakkındır. “Hayat tarzından, siyasi görüşünden ödün vermeden sosyal desteklerden yararlanmak mı istiyorsun? ‘Yararlanacaksın, hakkındır’ diyeceğiz. Korkmadan itiraz etmek, yanlışları açıkça konuşmak söylemek mi istiyorsun? ‘Söyleyeceksin, hakkındır’ diyeceğiz.

Ayrım yapmadan, herkes için eşit bir belediyecilik, hakkındır diyeceğiz. ‘Demokrasi de hakkındır, özgürlük de hakkındır’ diyeceğiz. ‘İnsan onuruna yaraşan bir hayat hakkındır; bu ülkenin hakkıdır, 85 milyonun hakkıdır’ diyeceğiz. Âlem, yükselen kiralarsa, kat üstüne kat çıkılan temelsiz yapılarsa; âlem, iktidarıyla muhalefetiyle vatandaşı değil kendi haksız rantını düşünenlerse; DEVA sensin. Âlem, et kuyruklarıysa; âlem, ekmek kuyruklarıysa; âlem, yemek kuyruklarıysa; âlem, pahalı diye alınamayan zeytinyağıysa; âlem, içilemeyen kahveyse; âlem buysa, DEVA sensin. Âlem buysa, DEVA sizsiniz arkadaşlar, siz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.