ELMACI: GAZİ MAHALLESİ’NE HİZMET İÇİN ADAYIM

ELMACI: GAZİ MAHALLESİ’NE HİZMET İÇİN ADAYIM

Hatay’ın tanınmış simalarından Nuri Elmacı Antakya Gazi Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıkladı.

Deprem felaketinde yerle bir olan Gazi Mahallesi’ni ayağa kaldırmak için aday olduğunu kaydeden Elmacı, gazetemize adaylığı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Elmacı, yaptığı açıklamada; “6 Şubat asrın felaketinden ötürü öncelikle tüm Türkiye’ye geçmiş olsun ölenlere rahmet yaralı ve yaralananlara şifa dileklerimi sunuyorum. Bu felakette en çok yara alan memleketimiz Hatay Antakya’da içimiz buruk yaralarımız kanayarak hayata devam etmekteyiz. Yaklaşık 11 yıldır ikamet ettiğim Antakya Gazi Mahallesi’ne 31 Mart mahalli ve idari seçimlerinde muhtar adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayım, birçok kıymetli ve değerli büyüklerim, dostlarımın da desteğini alarak bu yola çıktım. Bu süreçte diğer muhtar adaylarına başarılar diliyorum.

Şehrimizin ve mahallemizin tekrardan ayağa kalkması için tüm hizmetlere talibim sürecin dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen bir seçim olmasını diliyorum tüm mahallelimden desteklerini bekliyorum. Makama değil mahallem için hizmet etmeye adayım” ifadelerini kullandı.  Elmacı, muhtarlık yolunda tüm vatandaşlardan destek beklediğini sözlerine ekledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.