BAŞKAN YALÇIN BİRLİK BERABERLİK FESTİVALİNE KATILDI

BAŞKAN YALÇIN BİRLİK BERABERLİK FESTİVALİNE KATILDI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye bağlı Yoncakaya Mahallesi’nde her yıl Kurban Bayramı’nın son günü düzenlenen birlik beraberlik festivaline katıldı.

Yoncakaya Mahallesi mesire alanında gerçekleşen festivalde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Yalçın, ayrıca ilçeye yapılan hizmetlerle ilgili bilgilendirmelerde de bulundu. Hayırseverlikleriyle bilinen Yoncakaya Mahallesi’nde bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirten Başkan Yalçın yaptığı değerlendirmede; “Yoncakaya Mahallesi tarafından geleneksel olarak Kurban Bayramının 4. günü gerçekleştirilen “Birlik Beraberlik Festivalinde” vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bu özel günde, tüm mahalle halkımıza katılımları için teşekkür eder, bu güzel organizasyonun tüm mahallelerimize örnek olmasını dilerim. Nice bayramlara hep birlikte” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.