BAŞKAN YAPAR, AKEVLER MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN YAPAR, AKEVLER MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar; Akevler Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek rezerv alan, TOKİ inşaatları, yerinde dönüşüm ve sürdürdükleri projeleri aktardı.Akevler Mahalle Muhtarı Sait Bucak’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette vatandaşlarla buluşan Başkan Naci Yapar ayrıca vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyerek mahalleye yapılacak yeni hizmetleri anlattı.

Akevler Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarete AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu’da katılım gösterirken, Naci Yapar burada yaptığı konuşmada, “Belediye olarak 95 mahallemizin yeniden ayağa kalkması, münferit sorunların çözülmesi için oluşturduğumuz ekiplerimizle birlikte anında çözüm eksenli bir çalışma yürütüyoruz. Vatandaşlarımızın burada kurduğumuz şikayet hatlarına ulaştırdığı tüm sorunlar birkaç gün içinde çözülüyor ve çözülmeye de devam edecek” şeklinde konuştu.Yapar ayrıca, “Kurumlarımız ile koordinasyon içinde çalışmalarımızı sürdürerek, mahalle sakinlerimize en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.Toplantı günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.