BAŞKAN YEŞİLDAL, SAHAYA İNİYOR

BAŞKAN YEŞİLDAL, SAHAYA İNİYOR

AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işareti ile 2023 seçimleri öncesinde sahaya iniyor. Çalışmalarını hızlandıran AK Parti İl Teşkilatı’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimat ile çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakılmaması için ilçe başkanlardan başkan yardımcılarına, milletvekillerinden belediye başkanlarına, kadın kollarından gençlik kollarına, ana kademeden mahalle teşkilatlarına kadar tüm kadrolar sahada hummalı bir çalışma yürütmesi için çalışmalar sıkı şekilde takip eden Başkan Yeşildal, seçimlere dek Hatay’ın manevi iklimine uygun bir dönem geçmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

“VATANDAŞLARA PROJELERİMİZİ HEDEFLERİMİZİ AKTARACAĞIZ”

AK Parti İl Başkanı Yeşildal, “Kapı kapı, sokak sokak gezerek büyük ve kutlu davamızı anlatmaya Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını kıymetli hemşehrilerimize iletmeye devam edeceğiz” dedi. “Aşkınan Çalışan Yorulmaz” diyerek çıktığımız bu yolda sokak sokak, kapı kapı gezerek milletimize hükümetimizin çalışmalarını aktararak her kademesiyle şehrimizde sokak sokak, kapı kapı gezerek gönüllere misafir olacağız. 2023 ve daha nice zaferler için durmak yok yola devam! Derdi olana derman olmak gönüllerde yer edinmek istiyoruz. Daima halkın arasındayız, halkla birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlayarak halkın taleplerini kendilerinden dinleyeceğiz. Biz bu yola baş koyduk. Cumhurbaşkanımız dünya lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan seçtirene dek kimseye yorulmak yok. Kimsenin dinlenmeye hakkı yok diyor ve tüm teşkilatlarımızla sahaya iniyoruz” dedi. Ulaşılmadık vatandaş, sıkılmadık el bırakmayacağız diyen Başkan Yeşildal, Hatay’a güvenlerinin tam olduğunu belirterek tüm teşkilat mensuplarına hazır olun talimatı verdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.