BAŞKAN YILMAZ: ANTAKYA İÇİN DURMAK YOK

BAŞKAN YILMAZ: ANTAKYA İÇİN DURMAK YOK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kurduğu sağlam sistem ile belediye hizmetlerinin her şartta kesintisiz devam etmesini sağladı.

Başkan Yılmaz, kışın zor şartlarına rağmen belediye ekiplerinin deprem kentini ayağa kaldırmak için çalışmalara devam ettiğini kaydederek kent genelinde kesintisiz hizmetlerin sürdüğünü aktardı. Başkan Yılmaz’ın yapılanması çerçevesinde Ürgenpaşa, Madenboyu, Saraykent ve Altınçay Mahalleleri’nde mevcut parklarda devam eden çalışmaların yanı sıra 95 mahallede eş zamanlı süren rutin çalışmalar ile hizmetlerin aksatılmadığını belirten Başkan Yılmaz, vatandaşların nefes alabilecekleri alanların arttırılması için de ekiplerin çalışmalarını gayretle sürdürdüğünü belirtti.

TESİSLEŞME ATAĞI YENİ YILDA DA SÜRECEK

REKLAM ALANI

Geride kalan 4 yılda kentte başlatılan ve depremden sağlam çıkan tesislerin yeni yılda da süreceğini belirten Başkan İzzettin Yılmaz, “Hizmet hareketinin devamı için sayın Cumhurbaşkanımızın ve parti genel merkezimizin açıklamalarını yapmalarını bekliyoruz. Biz tüm birimlerimiz ile hazırız. Bize devam edin derlerse ve halkımız da bizlere yeniden güvenip oyunu verir ise kentimizi kalkındırmaya, tesisleşmeye, yeşil bir Antakya hedefi doğrultusunda ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Antakyalı vatandaşlar, kentte başlayan hizmet hamlelerinin devamının gelmesi için ve enkaz görünümünden bir an önce çıkılması için Başkan İzzettin Yılmaz’ın göreve devam etmesini istiyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.