AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, en çok talep edilen birim olan Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin Kocaeli Sahra Hastanesi’nde hizmetlerini sürdürdüğünü açıkladı.

Günde 500’üaşkın hastaya tedavi imkanı sunulan birimin 23 poliklinik ile hizmette olduğu belirtilen açıklamada; “Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz,  Kocaeli Sahra Hastanesi yerleşkesinde halkımıza hizmet vermeye devam etmektedir. Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde; 23 poliklinik bulunmakta olup günlük ortalama 500 ile 550 arası hastamıza hizmet verilmektedir. Hatay Ağız ve Diş Sağlığı  Merkezimizde; Dolgu, Kanal Tedavisi, Diş Çekimi, Detertraj (Diş Taşı Temizliği)Sabit ve Hareketli Protez işlemleri yapılmaktadır. Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz, hafta içi 08:00 ile 16:00 saatleri arasında hizmet vermekte olup, hafta sonları ise tüm gün nöbet hizmeti ile halkımıza sağlık tedavisi sunmaktadır” denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.