BAŞKANLARDAN PARLAR’A ZİYARET

BAŞKANLARDAN PARLAR’A ZİYARET

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte Hatay’a geldi.

CHP’li Başkanlar, Samandağ ilçesine gitti, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın konuğu oldu, Defne Belediyesi’ne ziyarette bulundu ve Parti il teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi. Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, beraberlerinde eşleri ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreterinin de yer aldığı heyeti öğle yemeğinde ağırladı. Partililer, ziyaretle ilgili olarak, “Partili Başkanlarımız il binamıza ziyaretimize geldiler. Kıymetli misafirlerimizle, önümüzdeki seçime ve genel olarak gündeme dair çok güzel, çok yararlı ve keyifli bir sohbet olanağı bulduk. Bu nazik ziyaretleri nedeniyle tüm konuklarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dediler.

PARLAR’DAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, kendisini ziyaret eden belediye başkanlarına teşekkür etti. Parlar; “Ankara Yenimahalle Belediye Başkanımız Sayın Fethi Yaşar, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanımız Sayın Kazım Kurt ve Samandağ Belediye Başkanımız Refik Eryılmaz beraberlerinde eşleri değerli hanımefendiler ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim bey ile birlikte İl Binamıza ziyaretimize geldiler. Kıymetli misafirlerimizle önümüzdeki seçime ve genel olarak gündeme dair çok güzel, çok yararlı ve keyifli bir sohbet olanağı bulduk.Bu nazik ziyaretleri nedeniyle tüm konuklarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. Belediye başkanlarının hediyelerini kabul eden Parlar, Hatay ve ülke gündemi üzerine de bir süre başkanlarla sohbet etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.