BAYINDIR HATAY’I İHYA ETME YOLUNDA

BAYINDIR HATAY’I İHYA ETME YOLUNDA

AFAD Hatay İl Müdürü Taner Bayındır, 6 Şubat deprem felaketinde ilk önce İl Müdür Yardımcısı olarak atandığı Hatay’ı şimdi ise İl Müdürü olarak ihya etmek için çalışmalarını gayretle sürdürüyor.

Bin yılın afetinin yaşandığı süreçte Hataylılara yardım elini uzatan Müdür Bayındır, çok sayıda operasyonu başarıyla yöneterek Hatay’ın deprem sürecindeki mağduriyetlerinin giderilmesini sağladı. Beslenmeden barınmaya, sosyal yardımlardan kentin inşasına değin çok sayıda konu ile ilgilenerek Hatay’ın yıkım süreçlerinin altından başarıyla kalkmasını sağlayan Bayındır, İl Müdürü olarak da kentin inşası sürecine katkı sunmaya devam ediyor.

GENİŞ KESİMLERDEN TAM DESTEK ALDI

REKLAM ALANI

Bayındır’ın İl Müdürlüğüne atanması geniş kesimlerden takdir gördü. Hatay’da 100 binden fazla binanın yıkıldığı, milyonlarca vatandaşın depremden etkilendiği ortamda edindiği tecrübeler ile kente katkı sağlayan Bayındır’ın il müdürlüğü görevine getirilmesinden memnuniyet duyan Hataylı vatandaşlar, kentin ehil eller ile kısa sürede ayağa kalkacağına inandığını belirttiler.

HATAY EMİN ELLERDE

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın öncülüğünde tüm inşa süreçlerinde aktif rol oynayan AFAD İl Müdürü Taner Bayındır, Hatay’ın geleceğini şekillendiren kadroda yer alarak adına kent tarihine yazdıracak. Hataylılara en zor zamanda elini uzatan Bayındır’ın çalışmaları ile kentin emin ellerde olduğunun bilincindeki vatandaşlar ise kalıcı konut ve işyerlerine geçecekleri günü dört gözle bekliyor. İl Müdürü Bayındır’ın inşa sürecinin hızlanmasına yapacağı katkıdan emin olan Hataylı vatandaşlar, Hatay Valisi Mustafa Masatlı olmak üzere İl Müdürü Taner Bayındır’a teşekkürlerini sundular. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.