MEHMET KANLI, HALKTAN ALDIĞI DESTEKLE MECLİSE YÜRÜYOR

MEHMET KANLI, HALKTAN ALDIĞI DESTEKLE MECLİSE YÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Kanlı, vatandaşların tam desteği ile belediye meclisine girme yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Antakya’da büyük bir oy potansiyeline sahip olan ve her mahallede sevenleri tarafından ilgiyle karşılanan Kanlı, gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor. 

ESNAFLARI KALKINDIRACAK ADIMLAR ATACAĞIZ

Gittiği her yerde vatandaşlardan yoğun ilgi göre Mehmet Kanlı, seçim çalışmalarına devam ediyor. Esnafla bir araya gelen Kanlı: “Çözüm odaklı bir yaklaşımla, esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Esnafımız, ekonomimizin bel kemiğini oluşturuyor.” dedi. Mehmet Kanlı konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede: “Esnafımız, ekonomimizin bel kemiğini oluşturuyor. Bu nedenle, esnafımızın sorunlarını çözmek ve kalkınmalarını desteklemek en önemli önceliklerimiz arasında yer alıyor. Esnafımızla yakın bir iletişim kurarak, sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğiz. Çözüm odaklı bir yaklaşımla, esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

MEHMET KANLI, VATANDAŞIN KÖTÜ GÜNÜNDE DE YANINDA

Mehmet Kanlı Hatay’ın her yerine giderek vatandaşların dertlerini dinlemeye devam ediyor. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Kanlı, hemşerilerini kötü günlerinde de yalnız bırakmıyor. Altınözü’nde vefat eden vatandaşların taziyelerine katılan Mehmet Kanlı konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede: “Altınözü Büyükburç Mahallesi’nde hemşehrilerimiz Yusuf Albayrak ve İsmail Albayrak için düzenlenen mevlid-i şerife katılarak, dualara ortak olduk. Mevlid-i şerifte, Yusuf Albayrak ve İsmail Albayrak’ın aziz hatıraları için dualar edildi, Kur’an-ı Kerim okundu.

Mahalle sakinleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen mevlitte, hemşehrilerimiz bir kez daha sevgi ve saygılarını sundular. Bu vesileyle, Yusuf Albayrak ve İsmail Albayrak’a Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Merhum Mustafa Ay amcamızın mevlid-i şerifine katılarak, onu rahmetle andık. Oğlu Mehmet Ali Ay tarafından okutulan mevlid-i şerifte, dualar edildi ve rahmetli için Kur’an-ı Kerim okundu. Bu vesileyle, merhum Mustafa Ay amcamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Gece gündüz yağmur çamur demeden çalışmalarını sürdüren Kanlı’nın, ardına aldığı büyük destek ile Antakya Belediyesi meclis üyeliğine seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.