ANTAKYA BELEDİYESİ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU 

ANTAKYA BELEDİYESİ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve eşi Saadet Yılmaz, mübarek Ramazan ayı münasebeti ile ev sahipliği yaptığı iftar programında Antakya Belediyesi ailesi ile bir araya geldi. 

Antakya Belediyesi ana hizmet binası bahçesinde organize edilen iftar programına Başkan Yılmaz ve eşi Saadet Yılmaz’ın yanı sıra, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, personeller ve aileleri katılım gösterdi. 

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program iftar ikramlarının ardından Başkan Yılmaz’ın selamlama konuşmaları ve semazen gösterisi ile son buldu. 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz programda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi ailesi olarak hep birlikte iftarda buluşabilmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. İki yıldır ne yazık ki pandemi nedeniyle bu buluşmaları gerçekleştirememenin hasreti içerisindeydik. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Çok şükür bugünlere yeniden kavuştuk. Tüm Antakya Belediyesi ailesine aileleri ile birlikte geçirecekleri huzurlu, sağlıklı bir bayram diliyor, teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

İftar programında Başkan Yılmaz tüm misafirleri ile tek tek ilgilendi, selamlaştı, sohbet etti. Günün anısına hatıra fotoğrafları çekilmesi ile program son buldu. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.